torstaina, heinäkuuta 07, 2011

Kylpykeiju

Sain tärkeän tehtävän: testata Natusanin tuotteita. Homman nimi on tietenkin Buzzador.

Meillä on ollut käytössä jo tähänkin asti Natusanin pesuneste ja vauvahieronnassa käytin ko. tuotteentuottajan vauvaöljyä. Hyvin pelittävät, varsinkin se First Touch Bath -pesuneste on meillä päivittäisessä käytössä pepun pesussa. Itse diggailen sen tuoksustakin, vauvan peppu taas diggailee muuten vaan.

No eilen sitten innostuin ja päätin vallan kokeilla kylvetystä, on noita tuotteitakin nyt sen verran että kelpaa läträtä. Vauveli meillä kylpee harvakseltaan, koska ei kauheasti ole hommasta tykännyt, vaan seurauksena on ollut kova poru. Sen sijaan ollaan hoideltu pesut ihan vaan lavuaarissa ja pesuhetki on nykyään ihan hupaisa setti, kaikkien osapuolien mielestä. Laittelin siis kuitenkin eilen pienen vaahtokylvyn ja ihan kivastihan se sujui pienen alkujäykistelyn jälkeen, sain jopa hymyn.



Meillä on käytössä ns. kohtuamme. Syystä että tilat on ahtaat, ei mahdu tavallista ammetta. Pikkuammeemme vie tosiaan kivan vähän tilaa, mutta kylvettäjän kannalta itse kylpyhetki on aika tuskallinen ainakin kun itse kylpijä ei vielä handlaa istuskelua ja kylpemistä itse. Todistusaineistona toimikoon yo. kuvassa kotkankynsimäinen otteeni vauvan käsivarresta. Rentoo, sano.

Ei kommentteja: