torstaina, heinäkuuta 07, 2011

Aamupala

Pitäis joskus kuvata videolle meidän aamupuuroilut. Vauva syö puuronsa ihan omin pikku kätösin: se on ainoa tapa, joka meillä toimii edes jotenkuten. Lusikalla annettu puuro ei missään nimessä kelpaa, parhaassa tapauksessa lusikkaan tartutaan käsin ja se kiskaistaan itselle, huonoimmassa tapauksessa suu nipistetään kiinni ja pannaan vielä kädetkin naaman eteen alleviivaamaan kieltäytymistä. Valmiiksi puurolla täytetty lusikka taas on tosi hauska juttu, koska lusikkaa on kiva heilutella ja pyöritellä ja tulee kiva ääni kun sillä paukuttaa pöytää. Jos se suuhun menee niin se on aina se väärä pää. Niinpä hän syö hands-on-tyylillä.

Näin kesäkuumalla tuntuu kuitenkin etten itsekään jaksa puuroa, joten päätin nyt sitten aloitta puuroloman. Katsellaan sitten uudestaan vaikka elokuussa kun nti A täyttää 8 kuukautta. Että voidaan sitten neuvolassa sanoa että juujuu syödään puuroa... Paitsi että meidän neuvolatäti on ihana, kerron sille kuitenkin totuuden.

Tänä aamuna vauva söi sitten kurkkua, riisikakkua ja keltaista luumua. Lainausmerkeissä söi. No se yksi riisikakku taisi oikeasti mennä alas.


Posted by Picasa

Ei kommentteja: